Responsiiviset kotisivut yrityksille ja yhteisöille!

Responsiiviset kotisivut osaavat skaalautua käytettävän näytön mukaisesti. Uudet kotisivut toimivat näin erinomaisesti myös tabletti- ja mobiililaitteilla.

Yhdet kotisivut kaikille laitteille!

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut, verkkokaupan asiakaskohtaisesti kaiken kokoisten yritysten ja yhdistysten tarpeisiin. Pyrimme selvittämään asiakkaan tarpeet ja tekemään heille niihin sopivat sivut. Kaikkiin sivuihin kuuluu luonnollisesti laadukas ulkonäkö ja huolella tehdyt pohjat, jotka myös mahdollistavat perustason hakukoneoptimoinnin.

Modernit kotisivut taipuvat lukemattomiin käyttötarkoituksiin. Toimivat kotisivujen ominaisuudet lisäävät kävijöitä sivustollasi: palvelet asiakkaitasi ja teet enemmän tulosta.

Toteuttamamme kotisivut näkyvät tehokkaasti myös Googlen hakutuloksissa!

Sivuston lopullinen hinta muodostuu aina sivustolle tulevan sisällön ja elementtien sekä mahdollisten muiden erityistoiveiden mukaisesti. Tarkan hinnan saat aina pyytämällä tarjouksen.

Muunnamme myös jo olemassaolevan sivuston mobiililaitteisiin sopivaksi.

100 % tyytyväisyystakuu!

Jos et halua maksaa liikaa ja haluat silti laadukkaat, sekä yksilölliset kotisivut.

Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan sinulle sopivin ratkaisu.

Responsiivinen web-suunnittelu
  • Kaikki sivustomme mietitään sekä yleis-, että mobiilinäkyvyydeltään toimiviksi. Et tarvitse enää useita erillisiä sivustoja, vaan yksi sivurunko mukautuu kaikkiin tarpeisiisi.
Graafinen suunnittelu
  • Teemme sivustostasi aina tyylikkään sekä alaasi ja toimintaasi heijastavan. Graafista ilmettä hiomme aina niin pitkään kunnes asiakas sen hyväksyy.
Ohjelmointi
  • Ohjelmoimme sivut HTML5 & CSS3 -tekniikoilla uusimpien web-standardien / tekniikoiden mukaan, jotta sivustosi on mahdollisimman pitkäikäinen.
Julkaisujärjestelmät
  • Käytämme pääosin sivuston sisällönhallintaohjelmia Drupal ja Wordpress. Tarvittaessa meiltä saa kuitenkin myös kokonaan räätälöityjä kokonaisuuksia.

Meiltä myös kotisivujen päivitys- ja ylläpitopalvelut.

WWW-sivusto ja sen julkaisujärjestelmä ovat sijoituksia, joista kannattaa pitää huolta. Sivuston turvallinen ja asianmukainen ylläpito sekä julkaisujärjestelmän järjestelmäpäivitykset takaavat, että sijoituksenne on hintansa väärti myös tulevaisuudessa. Kotisivut siis tarvitsevat huolenpitoa yleensä kuukausittain, jotta ne olisivat turvalliset niillä vieraileville kävijöille.

Päivitys- ja ylläpitopalvelumme sisältävät mm. sivuston julkaisujärjestelmä- ja tietoturvapäivitykset, varmuuskopioinnin, mahdolliset sähköpostitilit (näiden hallinta, lisäys, vastaajat, edelleenohjaukset jne.) sekä sivuston sisältöpäivitykset.

Hyvät ratkaisut kehittyvät, kestävät aikaa ja lisäävät yrityksen toiminnan vapautta. Keskity olennaiseen - ME huolehdimme sivustostanne.

 

Voitte keskittyä hyvän sisällön tuottamiseen kotisivuillenne, kun me huolehdimme kotisivujenne moitteettomasta teknisestä toiminnasta ja tietoturvan ajantasaisuudesta.